Forside / Nyheder / Prisstigninger på op til 10 procent på Agfa-trykplader

Prisstigninger på op til 10 procent på Agfa-trykplader

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

I dag annoncerede Agfa Graphics et globalt prisforhøjelsesprogram for sine prepress trykplader. Afhængigt af de forskellige kontrakter, markeder og regioner vil betydelige prisforhøjelser på op til 10 procent gennemføres med omgående virkning.

– Stigende priser på aluminium – den største omkostningsdel af en trykplade – er hovedårsagen til denne beslutning, siger Stefaan Vanhooren, Agfa Graphics’ president.

– Takket være den øgede genbrugsværdi af de brugte trykplader vil prisforhøjelsen ikke nødvendigvis medføre en omkostningsstigning for vores kunder. Vi ved, vores kunder sætter pris på Agfa Graphics fortsatte investering i avanceret prepress-teknologi og relaterede ydelser, som i den nye lancerede ECO3-ramme, der står for økonomi, økologi og ekstra bekvemmelighed – hvilket medfører betydelige økonomiske fordele i deres trykkeri. Det er derfor, vi tror, ​​at vores kunder vil forstå begrundelsen bag disse ekstraordinære prisforhøjelser, slutter Stefaan Vanhooren.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.