Forside / Nyheder / Marked / RollsRoller-opfinderen kommer til Allerød – du kan møde ham
Göran Johansson

RollsRoller-opfinderen kommer til Allerød – du kan møde ham

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

Breaking news! Opfinderen af RollsRoller flatbedlaminator, Göran Johansson, kommer til vikiallo’s åbent hus i næste uge hos Roland i Allerød. Det er 13. -14. juni. Du kan se mere om arrangementet i eventkalenderen.

Kom og mød legenden, der har gjort arbejdet lettere for tusindvis af mennesker inden for skilte- og printproduktion. Hør hvordan han fik ideen og hør om den sidste nye Inventors Edition, der snart kan ses hos vikiallo i Kolding.

– Efter patentet udløb er der kommet mange kopier, men intet overgår den originale RollsRoller, fortæller en begejstret Kim Harris

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.