Forside / Nyheder / FESPA bekræfter en positiv tendens for NIZE equipment
Direktør Lars Nikolajsen (tv) og area sales manager Rasmus Boss fra NIZE equipment. (Billedet er en sammenkopiering).

FESPA bekræfter en positiv tendens for NIZE equipment

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

Det er snart en måned siden, at direktør Lars Nikolajsen og area sales manager Rasmus Boss fra NIZE equipment vendte hjem fra FESPA. Euforien har endnu ikke lagt sig og Lars Nikolajsen siger:
– Vi oplevede, at de besøgende var meget positive og glade for alt det, der nu var at se. De var investeringslystne. Det er tydeligt, at der er kommet gang i hjulene igen. Vi havde travlt hver dag hele ugen, og vi har fået endnu flere leads end vi fik på sidste FESPA.

swisQprint lancerede 3. generation af deres flatbed UV-printerserie som betyder endnu mere præcise print resultater, flere print muligheder, øget brugervenlighed og maksimal produktivitet med helt op til 370 m2 i timen. Hele fem printere i alt: Nyala 3, Impala 3 og Oryx 3 sammen med speed modellerne Nyala 3S og Impala 3S.

Udvidet roll to roll-option

swissQprint introducerede også en udvidet roll to roll-option som er en del af generation 3 modellerne. En ny spreading roller glatter materialet ud, inden det når printbordet og forhindrer folder og eventuelt printstop. Kulfiber børster på spredevalsen forhindrer statisk elektricitet fra materialet, hvilket muliggør præcis dråbeplacering. I kombination med LED-tørring øger den nye roll to roll-option muligheden for print på mange forskellige sarte og varmefølsomme materialer. Det nye printer system har også en anden nyhed: dual roll option til udskrivning af to ruller materiale parallelt, hvilket kan øge produktiviteten betydeligt.

Rasmus Boss fortæller, at de sidste års trend med ønsket om både høj kvalitet og høj hastighed blev imødekommet af swissQprints nye speed modeller, der opfylder begge dele. Nutidens trend med “grønnere” produktionsmetoder mærkedes tydeligt i den store interesse for LED printerne.
Det lykkedes NIZE equipment at lukke en handel på messen.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.