Forside / Newsletter / Stort udbud af Roland-printere, vælg den der matcher mange af dine behov, men ikke nødvendigvis dem alle.

Stort udbud af Roland-printere, vælg den der matcher mange af dine behov, men ikke nødvendigvis dem alle.

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

Sådan lyder rådet fra Roland DG, da de har rundvisning i deres store demolokale i forbindelse med Experience Days, som blev afholdt sidst i maj måned i fællesskab med Hexis.

Det er alt for dyrt at investere i en løsning, der kan klare alle virksomhedens opgaver. Det er bedre at finde en maskine, der kan klare omkring 85 procent, og så løse de sidste med samarbejdspartnere, fortæller Roland DGs nordiske salgsdirektør Claus Larsen.

Roland DGs storsælger er Print & Cut løsningen TrueVis VG640 med otte farver, som ligger meget tæt på solvent-farver, oplyser Roland DG.

Soljet EJ 640-maskinen kom vi også forbi, det er en Print & Cut-maskine til storproduktion af fx banners. Den kører med Roland DGs egen blæk, der koster op til 35 procent mindre end andre tilsvarende produkter, så den er også billig i driftsomkostninger.

 

Roland DGs salgsdirektør Claus Larsen tog gæsterne med på en rundtur i det store og tætpakkede demolokale

Ottefarve-maskinen Versa Express AF 640 kan ramme omkring 94 procent af Pantonefarverne, så med den løsning kan man imødekomme de fleste kunders farveforventninger.

LEF 200 UV arbejder med White og Gloss ECO-UV, for et ”mere sundt” print. Det er et projekt, der er udviklet i Danmark, som er blevet populært hos fx hoteller og til emner som drikkedunke.

Tekstilprint er i fokus i øjeblikket. Også her har Roland DG en fin løsning. Texart XT 640, som er en dye-sublimations-løsning, der printer direkte på tekstiler. Den fås med fire eller otte farver, og den kan ændres til at være en automatisk T-shirt-printer. Læs mere om nogle af Roland DGs udstyr, der blev vist på årets FESPA-messe her.

Der er meget udstyr i demolokalet, og det er afgjort et besøg værd, hvis man vil finde den løsning, der kan dække 85 procent af virksomhedens printopgaver.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.