Forside / Nyheder / Medier / Nyheder fra Rias
Produkter fremstillet af Rias nye Palboard

Nyheder fra Rias

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

På et gå-hjem-møde mødte jeg Jesper Rosenkrantz fra Rias, og han fortalte lidt om to af de nyeste produkter i deres sortiment. Palboard er en mellemting mellem en opskummet PVC og en sandwichplade. Der er tale om en opskummet PVC, der er meget mere stabil og med et flot udseende. Overfladen er hvid med en sort kerne. Og så er den lettere at arbejde med. Pladen kan i nogle tilfælde erstatte alu-sandwichskilte, og den er tilmed prisbillig. Koster kun lidt mere end en opskummet PVC, fortæller Jesper Rosenkrantz.

Jesper Rosenkrantz og Jeppe Mandal, begge fra RIAS

En anden nyhed Jesper Rosenkrantz præsenterede var deres Sustainable træplade. Det er en meget let plade, produceret af en balsalignende træfiner, der er helt formstabil og primært er beregnet til indendørs brug. Det er en bredt anvendelig plade, som kan bruges til udstillinger, figurskårne skilte og udsmykninger. Pladen kan også fræses, bejdses og printes med UV. Og også dette produkt er prisbilligt, fortæller Jesper Rosenkrantz.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.