Forside / Nyheder / Ledelse / Krogh Andersen har haft fart på i 60 år
Niels og MogensKrogh Andersen fra Krogh Andersen Skilte & Reklame i Hjørring

Krogh Andersen har haft fart på i 60 år

Det hele startede i en garage, som det ofte er tilfældet inden for skiltebranchen. Det var tilbage i april 1958, hvor Søren Krogh Andersen etablerede egen virksomhed i Hjørring. Navnet var dengang Hjørring Skiltefabrik. I dag er adressen for længst skiftet ud med moderne lokaler på Mads Clausens Vej i Hjørring, og det er sønnerne Mogens og Niels, der siden 1996 har drevet faderens livsværk og ændret firmanavnet til Krogh Andersen A/S Skilte og Reklame.

Kvalitet, solidt håndværk, nysgerrighed i forhold til nye produkter og løsninger samt ordholdenhed er stadig nogle af de værdier, som Nordjyllands største skilte- og reklamevirksomhed er kendt for.

De kan det meste og har store og mindre kunder inden for næsten alle brancher


– Vi råder over det mest moderne produktionsudstyr. Vi leverer skilte i alle tænkelige og utænkelige former og materialer. Vi producerer storformat print, og vi pakker biler ind, selv kæmpe lastbiler beklæder vi med folie. Vi har et tæt samarbejde med nogle af landets mest kendte arkitekt- og indretningsfirmaer omkring indretning og dekoration af bl.a. indkøbscentre som Fields i København, METROPOL Shoppingcenter i Hjørring og Esbjerg Storcenter. Vi har stået for alt skiltning, bandereklamer og dekoration på både Nord Energi Arena, Hallen Park Vendia og Fiberhallerne, lige som vi har været en aktiv medspiller ved indretningen af Hjørrings prisvindende bibliotek i METROPOL og renoveringen af rådhuset på Springvandspladsen, forklarer Mogens og Niels Krogh Andersen, der i 2017 fik et længe næret ønske opfyldt.

Krogh Andersen A/S åbnede nemlig en afdeling i Aalborg, da virksomheden overtog velrenommerede Zink Skilte på Indkildevej og fik dermed mulighed for dels at være endnu tættere på nuværende kunder og dels bedre mulighed for at indgå samarbejde med nye og spændende kunder.

Print ændrede hele branchen

Der er ikke sket den store udvikling inden almindelig foliedekoration, mener Niels Krogh Andersen. Men de digitale printeres indtog i branchen ændrede meget.

– Storformatprint har virkelig betydet meget for vores branche, og selv om mange trykkerier også arbejder med storformatprint, og gør det fuldstændig lige så godt som os, så har vi i skiltebranchen en viden om hele monteringsarbejdet, som gør en forskel, fortæller Niels Krogh Andersen.

De første to storformatprintere hos Krogh Andersen var fra Novajet. De kom til lige efter Mogens og Niels Krogh Andersen havde overtaget virksomheden. De to Novajet fik hurtigt følgeskab af en Signtronic. Siden er der løbende blevet investeret i moderne og effektivt produktionsudstyr i virksomheder, der beskæftiger omkring 20 medarbejdere.

Kunderne har også ændret sig

– I dag har vi langt flere kunder inden for fx indretningarkitekter. Det kræver, at vi ikke bare tager mod en ordre, men selv spiller mere med i processen. Med vores store egenproduktion er vi fleksible og kan hurtigt indrette os efter kunderne – også hvis de har hasteopgaver. forklarer Niels Krogh Andersen

Det går stærkt

Hele digitaliseringen betyder også, at alting går stærkt. I dag kan kunder ringe med en opgave, der skal leveres i morgen. Man skal ikke vente på først at modtage en diskette med et logo og design. Det hele kommer digitalt, og kunderne forventer, at leveringen går lige så stærkt.

– Vi er blevet mere effektive. Leveringstiden er gået ned til ”intet”. Der er meget mere fart på i dag. Vi laver mere, men med sammen antal personer, lyder det fra Niels Krogh Andersen.

Næste større investering

Den gælder ”huset”. Og der er indhentet tilbud fra håndværkere.  Krogh Andersen forventer at gennemføre en ombygning etapevis, således at de kan opretholde produktionen under ombygningsfasen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.