Forside / Nyheder / Ledelse / Stibo vil også være på markedet om 200 år
Søren Henriksen konsoliderer Stibo Complete og udtaler: – Vi har været i trykkeribranchen i over 200 år og vil også være der i de næste 200 å

Stibo vil også være på markedet om 200 år

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

For at få den strategi til at ske fyldest, har de købt det svenske GigantPrint, beliggende i Norrköping. GigantPrint er er af de store spillere i Sverige inden for udvikling og produktion af grafisk butiksmateriale.

– Vi køber Gigant Print, fordi der er tale om en spændende virksomhed med et stort udviklingspotentiale. Købet af GigantPrint er en markering af et vigtigt strategisk skridt i udvidelsen af vores forretningsområde. Vi udvider vores grafiske virksomhed fra primært at være en stor industriel spiller til at blive et grafisk supermarked. Hermed opfylder vi kundernes behov for one stop shopping, forklarer Søren Henriksen, direktør i Stibo Complete.

Og han fortsætter: – GigantPrint beskæftiger 75 medarbejdere, har en omsætning på 140 mio. svenske kroner og besidder stor viden inden for dette forretningsområde. Alle medarbejdere er meget passionerede i deres arbejde med at udvikle stærke og effektfulde løsninger for kunderne. Derfor er det helt naturligt, at ledelsen og samtlige medarbejdere fortsætter uforandret under os som ny ejer. Købet er en væsentlig styrkelse af vores position i Sverige, hvor vi for to år siden købte Sörmlands Grafiska. GigantPrint passer perfekt ind i vores vækstplaner.   

– Vi har været i trykkeribranchen i over 200 år og vil også være der i de næste 200 år. Derfor deltager vi aktivt i konsolideringen i den grafiske branche, som lider under overkapacitet og hård priskonkurrence. Med købet af GigantPrint styrker vi os til fremtiden og understøtter vores forretningsmæssige fundament, så vi fortsat har musklerne til at spille en vigtig rolle i konsolideringen af en branche, som er under kraftig forandring, lyder slutkommentaren fra Søren Henriksen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.