Forside / Nyheder / Horizon forbereder sig på den digitale transformation
Det nye team foran det europæiske hovedkvarter i Quickborn, Tyskland.

Horizon forbereder sig på den digitale transformation

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Horizon, som er blandt de førende producenter af systemer til grafisk efterbehandling, tager udfordringen op med den digitale omstillings- og koncentrationsproces i trykbranchen.

For at møde udfordringerne på det vigtige europæiske marked og styrke samarbejdet i Horizon gruppen er der sammensat et nyt ledelsesteam i Horizon GmbH med sæde i Quickborn ved Hamburg.

Yoshihiro Oe (54) blev udpeget til ny direktør for Horizon GmbH i Tyskland med virkning fra 9. maj 2018. Yoshihiro Oe har i mere end 30 år varetaget ledende positioner på virksomhedens hovedsæde i Japan og samtidig været ansvarlig for de globale aktiviteter inden for salg og marketing som General Manager of Global Business hos Horizon International.

Timm Edelhoff (37) skal i egenskab af General Manager of Operations understøtte ledelsen under styringen af de daglige aktiviteter og under videreudviklingen af virksomhedsprocesserne. Virksomhedsøkonomen har arbejdet for Horizon siden 2009 og påtager sig nu ansvaret for alle de operative aktiviteter efter at have varetaget ledende funktioner inden for logistik og organisation.

Marisa Dütsch (39) bliver fremover ansvarlig for salgsorganisationen i Horizon i Tyskland, Østrig og Ungarn. Bogbindingseksperten har 10 års erfaring som produktmanager hos Horizon og bliver nu udpeget som salgsleder. Hun kommer i denne funktion til at lede direkte salg og produktmanagement.

Paul Jakobson (61), har fungeret som Sales Manager Nordic siden markedsudvidelsen til Nordeuropa, er herudover udpeget til Advisory Director for Horizon GmbH. Jakobson har i 35 år arbejdet med og for Horizon, først som handelspartner i Skandinavien og senere som konsulent for forretningerne i Europa.

– Det europæiske marked har en særlig betydning for væksten og den fremtidige stabilitet i Horizon gruppens forretninger, forklarer Eijiro Hori, indehaver og administrerende direktør for Horizon Japan.
– For at vi kan udvide vores aktiviteter kontinuerligt ønsker vi at styrke handlen særligt i Tyskland og i de nordiske lande. Med det nye ledelsesteam i Horizon GmbH kan vi også fremover tilbyde vores kunder en fremragende og pålidelig service inden for den grafiske efterbehandling.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.