Forside / Nyheder / Medier / Nye interiørfolier og en varmepresse, der er ret ”fed”
Steen Thomsen fra vikiallo viser noget af det nye interiørfolie, der blev vist ved deres "åbent Hus" hos Roland DG

Nye interiørfolier og en varmepresse, der er ret ”fed”

Neopost kampagnebanner uge 10-13

I sidste uge var det vikiallo, der holdt ”Åbent Hus” hos Roland DG i Nordsjælland.

Steen Thomsen stod klar, da jeg kom forbi, og vi talte blandt andet om megatrenden lige nu, hvor printede folier, bliver brugt til indretning og renovering. Fx er det blevet ret almindeligt, at hoteller ikke udskifter lidt gamle døre. De renoverer dem i stedet med folier. Det er en trend, der også er gældende inden for køkkener, kontorer og butikker. Det kan fx være en butik, der ønsker a få et ”beton-look”, forklarer Steen Thomsen.

Og til det brug har vikiallo fået et nyt produkt. Det er Cover Styl’, som i Europa er tilgængeligt med 250 forskellige designs. Og folierne kan købes i bare 5 m længde. De fås i såvel solid-farver sommetalfarver, som naturstensprodukter, marmor, træ, læder og glitter.

Der er tale om en stærk og holdbar folie, som fås i 200-300 my.

– Det er et produkt, vi forventer os rigtig meget af. Det er hurtigt og nemt at arbejde med, og man laver let et nyt interiørdesign, forklarer Steen Thomsen.

Steen viser også et andet produkt, som er velegnet til interiør. Det er en folie med struktur, og den fås i cirka 80 forskellige designs, som købes i hele ruller af 500 m.

En ret fed varmepresse

Emil Juhl fra vikiallo demonstrerer en dual varmepresse

Emil Juhl fra vikiallo står og demonstrerer Stahls Hotronic Dual Air Fusion varmepresse.

– Det er simpelthen den bedste varmepresse, fortæller Emil Juhl.

Den kan styres digitalt, så brugeren hele tiden har overblik over temperatur, tid og produkt. Den kan arbejde med to plader, som kan være identiske eller forskellige. Og så er den opkoblet til nettet, så en tekniker kan følge med og finde eventuelle fejl på langdistanceafstand.

– Og det helt nye er, at man med varme fra både top og bund undgår at få en ”brændt overflade”. Det er ret fedt, fortæller en begejstret Emil Juhl.

Varmepressen kan også gemme profiler i systemet, så processen bliver lettere ved gentagelse af job.

– Den er både mere effektiv og giver et produkt i en meget pænere og bedre kvalitet, forklarer Emil Juhl.

Vikiallo har allerede solgt omkring 25 Stahls Hotronic Dual Air Fusion varmepresser.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.