Forside / Nyheder / Ledelse / Lasertryk kommer ud af 2017 med endnu et flot overskud
Anders Grønborg og Esben Mols Kabell, de to stiftere af Lasertryk.dk præsterer endnu et flot årsresultat

Lasertryk kommer ud af 2017 med endnu et flot overskud

AR/Konica Minolta februar 19

Overskuddet er efter skat på 22 millioner. Det er et mindre fald i forhold til resultatet for 2016, hvor de kom ud med 24 millioner.

Der har været en vækst i omsætningen, som nu har rundet 400 millioner kroner.

Det mindre fald i resultatet skyldes ifølge Esben Mols Kabell, at virksomheden gennem flere år har opkøbt konkurrenter, og det er omkostninger i forbindelse med flytning af disse virksomheder, der sætter sit aftryk i resultatet, udtaler han til Finans.

Det forventes dog at investeringerne i konkurrerende trykkerier vil have en positiv effekt på resultatet i indeværende år.

80/20-reglen gælder også hos Lasertryk

– Vi kommer til at fokusere endnu mere på vores mest populære produkter. Vi ligner andre på den måde, at 20 pct. af vores produkter bidrager med 80 pct. af omsætningen. Det man også kalder 80/20-reglen. Derfor kommer vi rent strategisk til at optimere vores indsats i forhold til standardtryksager frem for mængden af nye og sjove produkter. Vi skal fokusere der, hvor vi er bedst og leverer optimal værdi for kunderne, står der i den pressemeddelelse, der er udsendt.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.