Forside / Nyheder / Marked / Ny Pantoneserie til polyester

Ny Pantoneserie til polyester

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Pantone har præsenteret  en serie med polyesterstandarder, som er målrettet til sportstøj, sko, badetøj og accesories til boligindretning og modeindustrien.

De nye standarder er et tillæg til Pantones farveudbud Fashion, Home + Interiør. Farveprodukterne kan ifølge Pantone benyttes til farvehåndtering i polyester, polyblandinger og andre syntetiske materialer. Ifølge Pantone er deres standarder specielt  udviklet til polyestermateriale , hvor der har været et tomrum på markedet. Designere, som arbejder med syntetiske materialer har udfordringer med at opnå levende og mættede farver i deres polyestermaterialer i forhold til de traditionelle bomuldsmaterialer.

Det nye Pantone Polyester Swatch-kit består af 203 nye farver, lige fra tidløse og neutrale farver til fx neon. Disse kan ikke reproduceres i bomuld på samme måde som i polyester.

Der er følgende nyheder fra Pantone:

Polyester Swatch Set: Et eksklusiv og praktisk kit, som indeholder 203 farver i nye 5×5 cm store farveprøver.

Polyester Swatch Cards: 10×10 cm individuelle farveprøver, som kan skæres i fire lige store prøver.

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.