Forside / Nyheder / Antalis køber papirgrossisten IGEPA i Norge og Sverige.
Håkan Askenberger, direktør for Antalis Sverige.

Antalis køber papirgrossisten IGEPA i Norge og Sverige.

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Antalis køber papirgrossisten IGEPA i Norge og Sverige. Det betyder, at de produkter, der indtil i dag er blevet solgt af IGEPA, fremover vil blive solgt af Antalis.

– I mange tilfælde er det nøjagtig det samme papir, den samme service, som vi også sælger, bare under andre mærker, siger Antalis svenske direktør Håkan Askenberger.

– På et faldende marked betyder det, at vi kommer til at stå stærkere, når konjunkturerne bliver hårdere. I stedet for at to lastbiler går til kunden, vil det kun være en. Alle drage fordel af, at der findes stærke og langvarige aktører i branchen, som er villige til at foretage de nødvendige investeringer i produktudvikling, service og effektiv logistik, både nu og i fremtiden.

Håkan Askenberger fortæller, at købet af IGEPA’s papirdistribution i Norge og Sverige ændrer ikke ved Antalis’ strategi om at vokse inden for områderne emballage og visuel kommunikation (storformat).

– Vores strategi omfatter også at være førende inden for papirafsnittet, så vi også er et værdiskabende led i den del af værdikæden. Strategien er klar med tre ben, hvor papirforhandling er det ene ben.

Flemming Frische, salgsdirektør hos E. Michaelis & Co A/S.

Ingen betydning for Signcom og IGEPA aktiviteterne i Danmark

Signcom, som er den del af IGEPA, er ikke berørt af denne transaktion og salgsdirektør Flemming Friche hos E. Michaelis & Co A/S (en del af IGEPAgroup) fortæller yderligere:

– IGEPAgroup vil fortsat være særdeles aktive på det skandinaviske marked med Signcom i alle 4 lande, og Signcom vil vokse yderligere i de kommende år.
Frasalget af vores papirforretning i Norge og Sverige drejer sig primært om markedsvolumen.
E. Michaelis & Co A/S, som er IGEPA groups mangeårige papirforretning i Danmark, har ikke noget at gøre med frasalget i Sverige og Norge.
Vi har et andet set-up i Danmark, eftersom vi er 100% ejet af E. Michaelis & Co i Reinbek (Hamburg.) I foråret 2018 har vi lavet en stor ændring i vores logistik set-up, således at vi nu sourcer alle vores varer direkte fra vores store hovedlager i Reinbek. Varerne leveres til alle vores danske kunder over-night – præcis som vi altid har gjort. Det har virkeligt givet os mange nye muligheder og grobund for optimisme.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.