Forside / Nyheder / Ny produkt specialist til Roland DG storformat
Jesper Jørgensen vender tilbage til Roland DG som produktspecialist inden for storformat.

Ny produkt specialist til Roland DG storformat

AR/Konica Minolta februar 19

Roland DG North Europe udnævner Jesper Jørgensen som ny Produkt Specialist inden for storformat.

Jesper Jørgensen medbringer syv års erfaring i at arbejde med Roland DG-produkter. Han bliver medlem af Roland DG Nord-Europa produktledelse og projektgruppe. Det sker for at han kan støtte forskellige interne afdelinger og projekter med sin tekniske ekspertise.

I Roland DG Nord-Europa er de glade for, at den tidligere Roland DG-medarbejder Jesper Jørgensen har sluttet sig til virksomheden fra den 1. juni 2018. Fra 2004 til 2011 var han produktspecialist og leder hos Roland DG. Han vender nu tilbage efter syv år som selvstændig virksomhedsejer. Derudover har Jesper Jørgensen 17 års erfaring fra den grafiske industri, herunder fem år hos Heidelberg som prepress supporter og color management specialist.

Ved at tilføje af Jesper Jørgensen til produktledelsen og projektgruppen bygger Roland DG videre på et allerede stærkt og vidende team. Jesper Jørgensen vil være baseret på Roland DGs kontor i Allerød, Danmark, der servicerer de 22 lande, som alle sorterer under Roland DG Nord-Europa.

Jesper Jørgensen siger: – Jeg er meget glad for at være tilbage i Roland DG og ser frem til at arbejde med alle de spændende produkter, såvel som samarbejdet med alle vores kunder og partnere.

Jesper Jørgensen vil støtte Roland DG Nord-Europa Salgs-, Marketing- og Serviceafdelinger samt eksterne partnere og slutkunder. Det sker ved at gennemføre test, demonstrationer og uddannelse på Roland DGs storformat farveprodukter. Han vil også være stærkt involveret i at identificere nye forretningsmuligheder og sammenhængende produktudvikling.

Projektdirektør Pavel Kuzmenko siger: – Jeg er meget glad for at byde Jesper Jørgensen velkommen til produktledelsen og projektafdelingen. Hans tekniske færdigheder og omfattende erfaring samt hans dybtgående markedskendskab vil være gode og værdifulde aktiver for Roland DG.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.