Forside / Nyheder / Marked / Jan, Steen og Kenneth gør det godt

Jan, Steen og Kenneth gør det godt

AR/Konica Minolta februar 19

De tre herrer repræsenterer Konica Minoltas production print-afdeling i Danmark, og de bærer de fulde navne  Jan Johansen, Steen Berner Sørensen Vevest og Kenneth Rasmussen. De har netop været en tur i Japan for at modtage prisen for det land i Europa, der har øget salget mest inden for Accurio Press-modellerne C3070 og C3080 samt C6085 og C6100.

Prisen blev givet til danske Konica Minoltas PP-hold for at opnå en flot 2. Plads.

– Ja der er vind i sejlene, fortæller Konica Minoltas marketingchef Jesper Sommer, og salgschef Steen Berner Sørensen Vevest fortsætter:

– Og vores maskiner performer. Og ikke mindst har vi et team af serviceteknikere, der sørger for at hver eneste maskine kører hver eneste dag.

– Det er flot, at vi som et lille land kan være med i sådan en konkurrence,  lyder det med et smil fra Steen Berner Sørensen Vevest.

– Ja, det er teamwork og intet er stærkere end det svageste led, slutter Jesper Sommer.

Herfra også et tillykke med resultatet. Det var i øvrigt Slovakiet, der løb med 1. Pladsen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.