Forside / Nyheder / Din faktura bliver penge værd her i sommerperioden

Din faktura bliver penge værd her i sommerperioden

Skal du bruge medier fra Arlon her i ferieperioden er der Cash-Back tilbud fra virksomheden, hvis du handler hos vikiallo, som her i sommervarmen til med giver 25 %  ekstra rabat.

Tilbuddet gælder fra nu til og med 31. august på følgende Arlon-produkter: SL Cast Wrap og DPF 6100XLP. Der skal købes hele ruller. Vikiallo fratrækker de 25 % direkte på fakturaen. Cash-Back-beløbet udgør på første faktura kr. 1.100, og på efterfølgende faktura i perioden kan du få kr.350 tilbagebetalt. Det kræver blot at du indberettet fakturaen direkte til Arlon, som står for tilbagebetalingen.

Læs mere om sommertilbuddet på vikiallo.dk

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.