Forside / Newsletter / Agfa Graphics lancerer nye softwareprogrammer

Agfa Graphics lancerer nye softwareprogrammer

AR/Konica Minolta februar 19

Agfa Graphics er klar med opdateringen af InkTune og Presstune-programmerne, som hjælper med at reducere produktionsomkostningerne. Programmerne er en del af Agfas ECO3 program, som er med til at give trykkerierne fuld kontrol over hele trykprocessen, lige fra forbrug printfarve til styring af ISO, G7 og klient-specifikke standarder, samtidig med at produktionsomkostningerne reduceres, står der i pressemeddelelsen.

InkTune giver både besparelser og et kvalitetsløft.

Med basis i ”Grey Component Replacement” (GCR) erstatter InkTune dynamisk CMY blæk med sort blæk.  InkTune bruger Agfas teknologier som Dynamic Ink Limit Control og Dynamic Device Link Generation for at maksimere blækreduktion op til 30 %, samtidig med at farvefideliteten opretholdes og tørretiden bliver reduceret.

PressTune er et nyt benchmark-redskab i smart print proces kontrol

Som et produktionsværktøj fokuserer PressTune på konsistens og produktivitet og giver mulighed for at afprøve de nøjagtige standarder.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.