Forside / Newsletter / Ny inkjet tekstilprinter til alt og alle
Med en Ri100 sætter du hurtigt et sommermotiv på fx enT-shirt eller en bærepose

Ny inkjet tekstilprinter til alt og alle

AR/Konica Minolta februar 19

Med sit pladsbesparende format er RICOH Ri 100 designet til at gøre tekstilprint tilgængeligt for alle. RICOH Ri100 udskriver designs og fotos direkte på stoffet ved hjælp af ny inkjetteknologi. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren printudbyder, kan du nemt og sikkert printe langtidsholdbare produkter. Det har aldrig været lettere at lave en unik T-shirt eller bærepose, som er klar til dine kunder med det samme.

Med denne Direct to Garment (DTG) printer kan du let og enkelt omdanne idéer til fantasifulde produkter – allerede her i sommervarmen, hvis du er hurtig 🙂

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.