Forside / Nyheder / Kommunikation / Skabertrang og Buchs går sammen
Søren Vestergaard/Skabertrang, Thomas Søby/Buchs, Jesper G. Nørgaard/Skabertrang og Henrik Olesen/Buchs

Skabertrang og Buchs går sammen

To markante jyske virksomheder inden for kommunikation søger sammen for at stå endnu stærkere. Det er Buchs i Randers, der blandt andet også har produktionsvirksomhed i Vietnam, der slår sig sammen med Silkeborgvirksomheden Skabertrang, der ligesom Buchs tilbyder både de kreative bureauløsninger og grafisk produktion af tryksager.

Sammenlægningen sker ved at Buchs A/S har købt tidligere administrerende direktør, Torben Drejer Jensens andel af Skabertrang. Torben Drejer Jensen fratræder i forbindelse med salget sin stilling.

Fortsætter under to navne, men alligevel i et tæt samarbejde

Skabertrang fortsætter som selvstændigt selskab med det nuværende brandnavn og kontor i Silkeborg, og administrerende direktør Jesper G. Nørgaard og kontaktdirektør Søren Vestergaard vil fortsat stå for den daglige ledelse. Begge fortsætter også som medejere af selskabet.

Selv om virksomhederne fortsætter under eget navn er der udvalgt en række medarbejdere fra begge virksomheder, der skal stå for det nye samarbejde på tværs.

– Med den nye konstellation får vi en endnu bredere palet af kreative og strategiske kompetencer at vælge ud fra, og ved at sammensætte teams på tværs af faggrænser og afdelinger kan vi nu levere endnu stærkere løsninger for vores kunder, fortæller kontaktdirektør Thomas Søby fra Buchs.

Forventer at blive endnu mere konkurrencedygtige – og med mange specialkompetencer

– Den nye sammensætning af ejerskab og fælles kompetencer åbner op for helt nye konkurrencemæssige fordele, fordi vi nu kan levere på et endnu højere niveau overfor vores kunder. Med denne konstellation kombinerer vi størrelse med specialkompetencer og solidt branchekendskab, udtaler Henrik Olesen, Buchs administrerende direktør.

Hos Skabertrang ser kontaktdirektør Søren Vestergaard frem en en unik sammensætning af digitale kompetencer indenfor for eksempel UX-design, CMS, SEO, Social Media og online markedsføring, men også stærke klassiske kompetencer indenfor strategi, branding og art direction. Og Skabertrangs administrerende direktør Jesper G. Nørgaard siger:

– Vi ser det også som en fordel, at vi hos Skabertrang får mulighed for at benytte Buchs’ produktionsapparat i Vietnam og Buchs’ eget trykkeri og skilteafdeling i Randers.

Sammen vil de to virksomheder råde over 50 medarbejdere samt 45 medarbejder i Vietnam-virksomheden Minh Graphic, som ejes af Buchs og Envision Agency.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.