Forside / Ikke kategoriseret / Landa får yderligere finansiering til at fremskynde udbredelsen af teknologien
Hovedaktionær og opfinder Benny Landa.

Landa får yderligere finansiering til at fremskynde udbredelsen af teknologien

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Landa Digital Printing offentliggjorde henover sommeren, at de havde gennemført af ​​en kapitaludvidelse på 300 mio. dollars. Det er det private tyske investeringsselskab SKion GmbH, som har sluttet sig til kemikaliegruppen ALTANA, der allerede er aktionær. Både SKion og ALTANA er helejet af den tyske iværksætter Susanne Klatten.

Portræt at Susanne Klatten.

Susanne Klatten ejer nu 46 procent af aktierne i Landa Digital Printing gennem sine selskaber SKION og ALTANA.

Provenuet fra finansieringen vil blive brugt til udvidelse af virksomhedens infrastruktur og produktionskapacitet, samt den løbende forsknings- og markedsudvikling.

– Min investering afspejler min tillid til det teknologiske potentiale i Landa Digital Printing. Sammen kan vi booste efterspørgslen efter digitale trykmuligheder, siger Susanne Klatten.
– At være en del af dette nye kapitel i historien om trykning har stor betydning for en iværksætter som mig, udtaler Susanne Klatten.

Benny Landa, grundlægger og formand for Landa Digital Printing, siger:
– Vi er glade for vores langvarige forhold til ALTANA og er meget glade for at udvide partnerskabet til at omfatte SKion, med hvem vi har en fælles vision. Denne betydelige finansiering er et af de fundamenter vi lægger for at fremskynde væksten, nu hvor vi har startet leveringen af vores Nanographic trykmaskiner til kunder over hele verden.

ALTANAs administrerende direktør Martin Babilas tilføjer:
– Vi er glade for vores samarbejde med Landa Digital Printing. Det startede i 2014, da Nanography stadig var på et tidligt udviklingsstadie. Siden da har vi støttet Landa Digital Printing med at finde nye, innovative materialeløsninger til digital trykning. Der ser vi frem til også at gøre i fremtiden.

Investeringen er oven i de over 400 millioner dollars, der tidligere blev investeret af Benny Landa og ALTANA i Landa Digital Printing. Benny Landa er fortsat selskabets majoritetsaktionær med 54%. ALTANA og SKION ejer nu 46% af selskabet sammen med ALTANA.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.