Forside / Nyheder / Ledelse / Strandbygaard bliver et grafisk supermarked
Strandbygaard har købt Bestsellers Printhouse

Strandbygaard bliver et grafisk supermarked

Bestseller i Brande har i mange år haft deres eget inhouse trykkeri. Det er nu fortid. Trykkeriet, Printhouse, er fra 1. september blevet overtaget af Standbygaard i Skjern, der ønsker at styrke produktionskapaciteten inden for POS-materialer i form af bannere, gulvreklamer, klistermærker, plakater, posters, udtillingssystemer, streamers, etiketter, vinduesfolier, akustikplader med print, vægdekorationer, figurskårne skilte, print på plader, emballageprøver, tapet med print, vinæsker, presenning, netbanner, stofbanner, beachflag, pavilloner, reklameflag, parasol, displaysystemer og …. ja, der kan løses næsten enhver tænkelig opgave inden for det store og brede POS-område.

Strandbygaard arbejder løbende på at kunne levere det kunderne efterspørger.

Ole Strandbygaard

– Vi skal være et grafisk supermarked, hvor der er fyldt op med alle de varer, kunderne har brug for inden for tryk og print på papir, krus, plader, store stofbannere eller slik, fortæller Ole Strandbygaard.

Strandbygaard har netop udvidet deres bygninger, så der er også blevet plads til en udvidelse af produktionen inden for bøger.

Virksomhedens ledelse er i øvrigt altid på udkig efter grafiske virksomheder, der fx står over for generationsskifte eller af anden årsag ønsker at fusionere deres forretning.

– Printhouse flytter i løbet af de næste seks måneder her til Skjern, og alle medarbejdere har fået tilbud om at flytte med. Og det har langt de fleste takket ja til. Men når vi ellers investerer i virksomheder, vil de ikke blive flyttet til Skjern. De skal derimod fungere som vores satellit-kontorer rundt om i landet, forklarer Ole Strandbygaard.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.