Forside / Artikler / Vester Kopi overtager Pernille Montage Lab+
Vester Kopi på Frederiksberg

Vester Kopi overtager Pernille Montage Lab+

Hos Vester Kopi oplever de en øget efterspørgsel fra kunder, som ønsker at få hjælp til at designe og printe deres egne billeder og kunstinstallationer. Ikke forstået som print af de gamle klassikere a la Mona Lisa, men egne designs og billeder. Fra en gåtur i skoven, en storbyrejse eller lignende. Kunderne har med deres eget kamera taget et super skarpt og godt billede, som de ønsker skal op og hænge i stor størrelse og i professionel udførsel. Kort sagt, så vil kunderne gerne have de samme muligheder, som de ser og oplever på museer og gallerier rundt omkring i Danmark og hele verden.

Vester Kopi har igennem mange år brugt Pernille Montage Lab+ som underleverandør, fx til store opgaver for museer og udstillinger, indretning til firmaer etc.

– Vi har ganske enkelt brugt Pernille Montage Lab+, fordi de altid har leveret en rigtig god kvalitet. Nu bliver de en integreret afdeling i Vester Kopi, og flytter ind sammen med Vester Kopi i Rødovre, fortæller William Schulin-Zeuthen, adm. direktør og indehaver af Vester Kopi.

Mange kunstnere og museer er kunder hos Pernille Montage Lab+

Pernille Montage Lab+ har hidtil primært haft sine kunder blandt kunstnere, museer og virksomheder, som skulle have billederne monteret og indrammet professionelt. Denne kompetence er nu samlet i Vester Kopi.

– Vi glæder os altid over at få nogle med i Vester Kopi, som kan være med til at gøre os interessante for vores kunder, og som – forhåbentligt – også kan lære os noget nyt. Det er Pernille og hendes folk et godt bud på, lyder det fra William Schulin-Zeuthen.

En udstillingsopgave løst af Pernille Montage Lab+

Pernille Montage Lab+ er flyttet og er klar til at modtage kunder hos Vester Kopi, Rødovre. Paletten af løsninger er den samme hidtil, dvs. kunstprint og montage, opklæbning og indramning, samt ”gammeldags fotobilleder”, som er fremkaldt via kemi i vores eget fotolab. Alt dette nu i kombination med de mangfoldige løsninger, som Vester Kopi tilbyder inden for print

60 mio. A4 sider og 4,5 mio kvm storformatprint

– Vi er efter en række års kraftig vækst i Tyskland igen begyndt at have båndbredde til at kigge på interessante muligheder i Danmark. Vi er nu repræsenteret i alle store tyske byer, fortsætter William Schulin-Zeuthen.

Hos Vester Kopi i Danmark og RT i Tyskland producerer de hvert år mere end 60 millioner A4 sider (digital print i “small format”) samt mere end 4,5 millioner kvadratmeter storformat print i de i alt 31 afdelinger.

.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.