Forside / Nyheder / Ledelse / Niels Stenfeldt skifter fra ESKO til Stibo

Niels Stenfeldt skifter fra ESKO til Stibo

Kailow kampagne uge 15 Vink Dibond banner – kampagne uge 14

Stibo Systems meddeler, at software- og dataveteranen Niels Stenfeldt overtager stillingen som administrerende direktør for at bygge videre på virksomheden momentum fra det seneste regnskabsår.

Niels Stenfeldt har i over 15 år fungeret i forskellige globale ledende stillinger hos nogle af verdens største softwarefirmaer, herunder Danaher, OpenText, SAP og Oracle. De sidste par år har han været global ansvarlig salg og service hos ESKO.

– Vi er glade for at få Niels til at lede Stibo Systems i en af ​​de mest spændende perioder i vores virksomheds mere end 200 års historie, siger Hans Damgaard, administrerende direktør for moderselskabet Stibo Group.
– Niels kommer ind i virksomheden med både dyb viden og erfaring, samt en dokumenteret track-rekord for sammen med sine ledere og medarbejdere at kunne skabe global vækst. Han er uden tvivl den rigtige leder til at hjælpe Stibo Systems med at nå op det næste niveau af ekspertise, til glæde for vores virksomhed, vores partnere og vigtigst af alt vores kunder.

Niels Stenfeldt erstatter longtime CEO Mikael Lyngsø, der forlod virksomheden i juni efter mere end 30 års ledelse hos Stibo Systems. Stenfeldt slutter sig til virksomheden, der netop er kommet ud af et af sine mest succesfulde regnskabsår. En succes der er grundet på øget efterspørgsel efter omfattende integrerede multidomain-løsninger samt opbygning af dybere relationer med den voksende globale kundebase.

I regnskabsåret 2017/2018 solgte Stibo Systems softwareløsninger, der understøtter tre gange så mange datafelter end det foregående år, opnåede en 22 procent stigning i antallet af nye kunder og udvidede kundernes fodspor i nye geografiske og vertikale markeder.

– Jeg er stolt over at have mulighed for at lede Stibo Systems, et firma der har en uovertruffen track record i at drive transformative forretningsmæssige resultater for kunder over hele kloden, siger Stenfeldt.
– Med en lang historie af kontinuerlig teknologisk innovation har Stibo Systems fokus altid været at levere på sine løsninger fokuseret på kunderesultater. Det vil fortsat være vores mål, når vi arbejder sammen med vores kunder og partnere om at vokse, forny og nå nye højder for succes, slutter Niels Stenfeldt.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.