Forside / Newsletter / Agfa er klar med ny Avatar plade, preheat-free og chemistry-free

Agfa er klar med ny Avatar plade, preheat-free og chemistry-free

Kailow kampagne uge 15 Vink Dibond banner – kampagne uge 14

11 år efter verdenspremieren på den første kemifri violette CTP-plade til avisproduktion, er Agfa nu klar med en ny Avatar V-ZH-plade, som ikke skal forvarmes. Pladen markerer den næste store milesten inden for økonomiske og miljøvenlige plader, skriver Agfa Graphics i deres pressemeddelelse.

At pladen ikke skal forvarmes er både plads- og energibesparende. I tilgift betyder det også hurtigere start-op tid og pladen kører stabilt gennem hele printforløbet.

Avatar V-ZH har en god billedkontrast, så der kan foretages en visuel billedkontrol. Pladen er også kompatibel i dagslys, er ridsebestandig og robust. Avatar V-ZH kan bruges med både konventionelt farve og UV-farve.

I en anden pressemeddelelse meddeles det, at Agfa Graphics overvejer at købe prepress-forrretningen af den privatejede spanske virksomhed Ipagsa Industrial S.L.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.