Forside / Nyheder / Marked / Onlineprinters har budt velkommen til kunde nr. 1 million

Onlineprinters har budt velkommen til kunde nr. 1 million

Kailow kampagne uge 15 Vink Dibond banner – kampagne uge 14

De er inde i en positiv vækstudvikling hos den internationale trykkerivirksomhed Onlineprinters. Siden januar 2017 har de fået over 400.000 nye kunder og har nu sagt velkommen til kunde nr. 1 million.

– En million kunder. Dette tal står for mange kreative trykprodukter, som vi har fremstillet for vores kunder inden for de seneste 14 år, siger dr. Michael Fries, CEO hos Onlineprinters. Han præsenterer kunsttrykket ”Customer Globe“, som er blevet randomiseret med softwaren ”Mosaic“ fra teknikpartneren HP i samarbejde med reklamebureauet gyro.

International omsætningsandel vokser

Lasertryk.dk blev for godt et års tid siden en del af Onlineprinters-gruppen, som i dag i overvejende grad har kunder inden for  business-segmentet i over 30 lande i Europa. I Tyskland skaber virksomheden ca. 30 procent af dens samlede omsætning under mærket diedruckerei.de. Men betydningen af onlinetrykkeriets omsætning i udlandet er vokset fra 2012 til 2014. Det kan forklares med, at der i den periode blev sat yderligere skub i den internationalisering, der blev startet i 2008. Det skete bl.a. med købet af engelske Solopress og danske Lasertryk.dk, der er repræsenteret i hele Skandinavien.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.