Forside / Ikke kategoriseret / Plockmatic køber Watkiss

Plockmatic køber Watkiss

Kailow kampagne uge 15 Vink Dibond banner – kampagne uge 14

Det svenske firma Plockmatic Group, en af ​​verdens førende udviklere og producenter af efterbehandlingsudstyr, har købt Watkiss Automation Ltd. i England. Med købet udvider Plockmatic deres marked til at omfatte det high-end segmentmed et high-end markedssegment. Watkiss-maskiner sælges under PowerSquare ™-mærket. Det nyopkøbte selskab sælger også offline booklet making systemer gennem et verdensomspændende forhandlernetværk.

Watkiss Automation er førende inden for udvikling og fremstilling af high-end booklet making systemer kendt for deres robuste teknik. Senest har virksomheden lanceret PowerSquare ™ PSQ160, der fungerer både offline og inline med et kompakt fodspor. Den understøtter desuden det stadig mere populære A4-tværformat.

Watkiss passer perfekt til de voksende digitale krav

Selskabet vil være et 100% ejet datterselskab af Plockmatic International AB og en del af Plockmatic Group, som også omfatter det velkendte Morgana sortiment af efterbehandling systemer. Det svenske firmas administrerende direktør, Jan Marstorp, vil lede den udvidede koncern af virksomheder.

– Kunder over hele verden bruger Watkiss-systemer til at betjene det voksende krav til digitalt udskrevne produktmanualer, reklamematerialer og tilpassede kataloger, siger Jan Marstorp. Han tilføjer:
– Vi har opbygget en verdensomspændende forsyningskæde, marketing, salgs- og serviceorganisation, der er unik i branchen. Den er klar til at gøre disse kraftfulde systemer tilgængelige for endnu flere kunder.

Paul Attew, salgsdirektør for Watkiss siger,
– Vores team har brugt år at bygge en forretning omkring vores kunders behov. Vi mener, at Plockmatic er bedst til at passe på vores kunder og tjene nye. Vi ved, at virksomheden er i gode hænder, og Plockmatic har hvad der kræves for at udnytte det til sit fulde potentiale.

Plockmatic Group er en del af Grimaldi Industri Group, et diversificeret, aktiebaseret holdingselskab i Stockholm.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.