Forside / Ikke kategoriseret / God stemning og masser af netværk på Grakomdagen

God stemning og masser af netværk på Grakomdagen

Det er årets store netværksdag for Grakoms medlemmer. Dagen indledes med en times morgenmad med let levende musik. Stemningen er god og de fleste er positive, selv om mange fra den grafiske branche synes, august og september har været lidt stille. Og der “snakkes” på livet løs. Det er netværk på den bedste måde. Dagens tema er er “Medarbejderne”. Et velvalgt tema, for uden medarbejdere er der ingen virksomheder. Udstyret kan være nok så godt og effektivt, men det er medarbejderne, der gør forskellen.

Dagens første tre talere var Joachim B.Olsen, Simon Bitcliff fra engelske webmart og Lisbeth Knudsen. Simon Bitcliff  sagde blandt andet: Lad personalet lavet mest af det de elsker og mindst af det de ikke kan lide. Mål løbende personalet, så du kender deres indsats og styrker. Lisbeth Knudsen er formiddagens sidste taler. Pluk fra hendes indlæg:
Mange virksomheder vil dø af mangel på forandringsevne. Virksomhederne skal være i stand til at se hvor vi er om fem år.
Lederne har ansvar for at “tænke igennem” og handle. Bag enhver trussel gemmer sig en mulighed. Det gælder om at få øje på den.
Hvis chefen ikke er den bedste til at drive forandring, så skal der måske i stedet udnævnes en eller to andre til at gennemføre processen.
75 % af næsten alle virksomheders overlevelse er at forstå at udnytte ny teknologi.
Vær proaktiv, opfordrer Lisbeth Knudsen fra talerstolen her inden frokosten.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.