Forside / Ikke kategoriseret / JS Graphic House skal forhandle Q. I. Press Controls

JS Graphic House skal forhandle Q. I. Press Controls

Fra august i år vill QIPC-EAE være repræsenteret i Danmark og Sverige af JS Graphic House. Selv om det er et nyt firmanavn i branchen, er det bestemt ikke et nyt ansigt. Jarl Söderqvist, adm. direktør for JS Graphic House, kender både det svenske og danske marked som kun få andre. Der er derfor store forventninger til samarbejdet fra begge parter.

Forholdet mellem Jarl Söderqvist og QIPC går tilbage til 2013, hvor han blev ansat hos Piculell, som var den tidligere QIPC-EAE-agent for Sverige og Danmark. Tidligere i år besluttede Jarl Söderqvist at starte sit eget firma. I betragtning af det gode forhold og de opnåede succeser gennem årene var det oplagt for QIPC-EAE at flytte deres engagement med.

Jarl Söderqvist udtaler:
– Omorganisering hos ​​min tidligere partner betød, at jeg skulle træffe nye valg for min egen fremtid. Da QIPC-EAE indikerede, at de gerne vil fortsætte med at arbejde med mig, blev beslutningen om at starte mit eget firma gjort let. Jeg er meget glad for, at vi kan fortsætte det arbejde, vi startede i 2013. Jeg er sikker på, at vi vil blive et frugtbart samarbejde.

Salgschef Erwin van Rossem fra QIPC-EAE, kommenterer:
– Efter omorganiseringen af ​​vores tidligere agentur er jeg glad for, at Jarl besluttede at starte sit eget firma. Nu kan vi fortsætte vores samarbejde som før. I grunden ændres intet, hvilket er godt i dette tilfælde.

Under World Publishing Expo 2018 (9-11 oktober, Messe Berlin, Tyskland) vil både QIPC-EAE og JS Graphic House være til stede i hal 21a-E12.

Mange kender Q.I. Press Controls som i 2014 blev købt af EAE. De laver kvalitetsstyringssystemer til bl.a. rotationsmaskiner. Det nye navn er QIPC-EAE.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.