Forside / Nyheder / Miljø / 4Labels i Hobro kører store oplag på deres Indigo WS6800

4Labels i Hobro kører store oplag på deres Indigo WS6800

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

4Labels byggede på idéen om små digitale etiketoplag, da de fire indehavere, Søren Møller, Christian Nissen, Tom Sørensen og René Thorsen Bonde for omkring 11 år siden startede deres nye etiketvirksomhed. Men nu leverer de ikke blot mindre oplag men har ordrer på op til flere tusinde løbende meter.

De har fra start kørt med HP Indigo-udstyr, og på Labelexpo sidste år bestilte de en WS6800. Den står nu sammen med blandt andet en W6600 som blev installeret for fem-seks år siden, og nu softwaremæssigt er blevet opgraderet til en WS6800.

Med den nye WS6800 føler 4Labels sig gearet til en lys fremtid med bl.a. digitalt sølv og dobbelt produktionskapacitet. En del af fremtiden bliver også at kunne levere miljørigtige løsninger.

– Vi får flere og flere forespørgsler på miljørigtige løsninger, bl.a. etiketter trykt på bioplast og Cradle to Cradle-certificerede materialer, fortæller René Thorsen Bonde i en artikel, som Visutech har fået produceret.

– Vi ser en tydelig tendens i retning af, at vores kunder gerne vil gøre en forskel og ser meget mere holistisk på opgaverne. Det er ikke længere kun et spørgsmål om pris og kvalitet. Og for ikke så mange år siden var digitaltryk kun velegnet til små og mellemstore oplag. Det har ændret sig, så vi i dag leverer opgaver på flere tusinde løbende meter, fortsætter René Thorsen Bonde.

Det er ikke kun Indigo-udstyret, men også områder som finansiering, 4Labels værdsætter hos Indigo-leverandøren i Skandinavien, Visutech.

Visutech tilbød en finansieringsmodel, hvor den nye maskine leases.

– På den måde slipper vi for afskrivninger. Sammen med HP’s særlige prisstruktur med at betale pr. ’click’ eller pr. tryk betyder det, at vi hele tiden kan levere etiketter i absolut topkvalitet. Vi behøver nemlig ikke vente med at skifte fx en gummidug for at holde omkostningerne nede, slutter René Thorsen Bonde.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.