Forside / Newsletter / Coloradoen opfyldte behovene til en rulle-til-rulleprinter
Niels Hansson fra HL Print lægger ikke skjul på, at han er glad for den nye Colorado

Coloradoen opfyldte behovene til en rulle-til-rulleprinter

På Reprovej i Hedensted ligger HL Repro, som er en vores store danske reprovirksomheder· Men det er ikke dem, mit besøg gælder. Det er denne gang HL Print, som jeg vil besøge i anledning af, at de har fået en Océ  Colorado installeret.

HL Print er blevet pænt store på storformatprint, hvor de løser opgaver for mange større danske virksomheder, som fx detailkæder og benzinkæder. Desuden fremstiller HL Print en del underleverancer for andre trykkerier eller grafiske samarbejdspartnere, hvor opgaverne ikke lige ligger til deres højreben, enten fordi deres produktionsapparat ikke kan tage denne type af opgaver på print, eller fordi kunderne ikke har samme højhastighed på volumenopgaver for print og færdiggørelse – eller fordi de ikke har den fornødne viden på alle de specialprodukter, der kan printes på i dag. Kunder af denne typer placerer i dag ordrer så som skilte i karton eller på plader, valgplakater på kanalplast, opgaver printet og skåret på bølgepap, elipser/pyloner, selvklæbende folier, roll ups og mange andre special produkter.

Selv om der endnu ikke er nævnt en dato for det kommende folketingsvalg, så er de allerede i fuld gang med at lave valgplakater i deres veludstyrede produktionslokale, hvor der blandt andet står en M-Press og en Jetti Mira fra Agfa Graphics.

Coloradoen passede lige ind i behovet

Siden foråret i år produceres der også på en Océ Colorado fra Canon. Det er en 64” rulle-til-rulle printer, der kører med UV-gel-teknologi. Sidstnævnte sikrer både en meget fin kvalitet samtidig med at den er hurtig og rentabel.

Coloradoen, der kom på markedet sidste år, har allerede fundet indpas flere steder rundt omkring i Danmark.

– Vi er glade for den. Da vi skulle udskifte en af vores eksisterende printere undersøgte vi markedet, og Coloradoen passede præcis ind i vores behov og volumen samtidig med at den er hurtig og leverer god kvalitet.  For os ramte Colorado-løsningen lige det rigtige segment, den rigtige rullebredde og så lagde vi også vægt på, at det er UV-print, fortæller Niels Hansson direktør i HL Repro, der ejer HL Print.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.