Forside / Nyheder / Marked / Heidelberg overtager MBO Group

Heidelberg overtager MBO Group

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

Den tyske efterbehandlingsvirksomhed MBO Group er blevet opkøbt af Heidelberg, der ønsker at styrke deres tilbud inden for digital efterbehandling. Med det udvidede sortiment forventer Heidelberg også at få adgang til nye kundegrupper inden for pharma-industrien. Endvidere får de med MBO-sortimentet også produkter, der er målrettet mailing-løsninger til offsetmarkedet.

Købet viser at Heidelberg mener det seriøst med deres strategiske satsning på segmenter inden for  digitale- og emballagesegmenterne.

– Den planlagte overtagelse af MBO-koncernen giver os mulighed for at opnå en mere bæredygtig og rentabel vækst ved at udnytte nye teknologier og kundesegmenter, siger Rainer Hundsdörfer, CEO i Heidelberg. – Gennem købet af MBOs digitale portefølje lukker vi et hul, og kan nu hjælpe vores kunder med en problemfri overgang til den digitale fremtid.

Salgssummen oplyses til at være omkring € 50 millioner, og aftalen indebærer også en overtagelse af MBO-fabrikker i Oppenweiler og Bielefeld i Tyskland samt Perifita i Protugal.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.