Forside / Nyheder / Marked / Interiør og dekoration i fokus på Dansk Design Museum
Moderator Anton Strand (tv) diskuterer med Marcus Timson fra Pure Digital.

Interiør og dekoration i fokus på Dansk Design Museum

Nye forretningsområder inden for interiør og dekoration tiltrækker sig stadigt mere opmærksomhed. Dansk Design Museum i København lagde i starten af oktober lokaler til Canons Interior Decór Event. Her havde Canon inviteret en række talere, der kunne fortælle om nye forretningsområder inden for området.

Projektet Dusty er udgivet som bog.

Klassisk nordisk design genskabes

Interiørarkitekt Maria Horgen er idedamen bag konceptet Dusty, der en genskabelse af klassiske nordiske farver og design. Inspirationen har hun fundet ved at besøge gamle herregårde
De har indrettet et helt rum med interiør design, for at få det til at ligne et rum fra 1800-tallet.
Efterfølgende har de lavet en bog om projektet, og er blandt andet begyndt at sælge tapeter de tapeter, som kan ses i bogen. I den forbindelse er det afgørende at kunne printe digitalt, da det er nogle små oplag der printes.

Jorunn Tharaldsen er interiørfotograf og trendekspert. Det var hende der tog tapet-billederne, som kunne bruges til at lave de digitale print. Alle billeder taget med Canon og Canon har hjulpet til med hele digitaliseringsprocessen. Lige fra at tage billederne, så de blev perfekte til at kunne printes digitalt.

Projektet Dusty har også affødt en tapetserie, der udelukkende produceres digitalt.

Den kreative branche kender ikke de digitale muligheder

Marcus Timson er Kreativ Leder for Pure Digital. Han har været med til at starte en del messekoncepter. Gennem dette har han opbygget en stor viden om branchen. Han fortalte at interiør design er en af de nyeste trends i branchen. Det som Marcus Timson især fortalte om, var hvordan det ikke er maskinerne og applikationernes kunnen, er det største problem. Men simpelthen det faktum, at den kreative branche ikke kender de muligheder, som de nye applikationer giver. Det er det, som er producenternes helt store udfordring.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.