Forside / Nyheder / Ledelse / OnPrint etablerer bureau for online markedsføring
Lars Qvist er OnPrints nye OnDigital-chef

OnPrint etablerer bureau for online markedsføring

Per 1. oktober har OnPrint taget endnu et skridt på vejen i deres udviklingsstrategi. De har ansat Lars Qvist, der tidligere var selvstændig med Qvist Kommunikation, der havde til huse i Holbæk. Lars Qvist har en journalistbaggrund, og har haft mange forskellige kunder i hele Nordvestsjælland, som han har hjulpet med kommunikationsopgaver fra strategi, koncept, tekst og design til såvel det trykte som de sociale medier.

Gennem de seneste 10 år har Lars Qvist samarbejdet med OnPrint på freelance basis. Og gennem årene har han og Ib Hansen, OnPrints direktør og ejer, talt om et tættere samarbejde. Og nu var tidspunktet det rigtige for begge parter.

Ib Hansen fortæller, at det er tanken, at der oprettes en OnDigital-afdeling, som Lars Qvist skal stå i spidsen for.

OnPrint har gennem længere tid arbejdet på at etablere en afdeling, der kan levere især online-markedsføring til kunderne. Blandt andet har virksomheden i et års tid også tilbudt deres kunder video-løsninger. Nu ønsker de at kunne tilbyde kunderne endnu mere – ikke mindst inden for de sociale medier.

Lars Qvist tager ikke bare sine egne kompetencer med sig ind i det nye job. Han bringer også sit store netværk af samarbejdspartnere inden for design, videooptagelser og fotografering via droner med ind i OnPrint.

– Vi skal hjælpe kunderne med at kommunikere, hvad de er gode til. Og vi skal have historierne fortalt videre til kundernes kunder på en måde, så budskabet når målgruppen. Det kan være via Facebook, Google, video, pressemeddelelser – og gerne i sammenhængende kampagne, så indsatsen får størt mulig effekt forklarer Lars Qvist.

– Kunderne spørger ikke længere blot efter print eller akustikplader. Flere spørger ind til hele kommunikationspakken – inklusiv strategi og koncept., fortæller Claus Grundtmann Jensen, OnPrints salgsdirektør.

Lars Qvist og den kommende OnDigital-afdeling fører OnPrint over i gruppen af grafiske virksomheder, der bliver til kommunikationsvirksomheder.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.