Forside / Nyheder / Marked / HEXIS Group og Renaults Formel 1 Team indgår aftale

HEXIS Group og Renaults Formel 1 Team indgår aftale

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

HEXIS og Renault Sport Formula One Team har indgået et teknisk partnerskab om levering af selvklæbende vinyler, til at støtte det franske formel 1 hold i implementeringen af ​​deres grafiske retningslinjer ved formel 1 racerløb verden over og i virksomhedens hovedkvarter.

Samarbejdet sigter mod at fremvise teknologiske selvklæbende film, fremstillet i Frankrig af HEXIS til Renault Sport Formula One Team, den eneste franske bilproducent, der er involveret i Formel 1-verdensmesterskabet.

HEXIS leverer deres farvede skæreplotter-film samt deres digitale printserier, så Renault Sport Formula One Team, der er baseret i Enstone (UK), effektivt kan reagere på det konstante behov for at opdatere og producere beklædning og skiltning 16 racerløb på 5 kontinenter. Aftalen omfatter også branding af holdets store flåde af logistikkøretøjer.

Takket være HEXIS-netværk af omformere og installatører vil Renault Sport Formula One Team kunne gennemføre branding-ændringer med øget fleksibilitet og kapacitet. HEXIS vil også udvikle en række skræddersyede produkter til holdet, tilpasset de høje krav, der kræves i Formel 1-miljøet.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.