Forside / Newsletter / Horizon viser løsninger til små og mellemstore oplag
Horizon Double-Magnetic-Cylinder RD-4055DM med superhurtig indstillingstid

Horizon viser løsninger til små og mellemstore oplag

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Horizon præsenterer på Scanpack, som finder sted den 23. – 26. oktober i Gotheborg, specialløsninger til små og mellemstore oplag til emballageindustrien. Her kan besøgende opleve enkle og økonomiske teknologier.

Med die-cutting maskinen RD-4055DM kan små og mellemstore oplag fra offset og digitale kørsler håndteres rentabelt. RD-4055DM er udstyret med to magnetiske cylindre som standard for at sikre det højeste ydeevne og kvalitet i die-cutting processen. Creaser er skabt som ”mand/kvinde” Creaseren er enkel at betjene og god kvalitet. RD-4055DM tilbyder en bred vifte af applikationer, herunder personaliseret emballage, præsentationsmapper, spillekort, visitkort, klistermærker, etiketter, breve, flyers i specielle former med meget mere.

Horizon Standing Delivery ED 40-S

Horizon præsenterer også AF-406F folding maskinen på Scanpack, som er ideel til selv de mindste falsninger inden for fx lægemidler. PR-40S Press Roller Unit og ED-40S Standing Delivery Unit kompletterer herudover systemet. Og som med alle Horizon-produkter er der sat fokus på hurtig indstilling og brugervenlighed ved hjælp af touch&work-teknologi.

– Vi glæder os til at præsentere og live-demonstrere vores ideer og teknologier til emballageproduktion for vores besøgende, siger Paul Jakobson, der er salgschef Nordics hos Horizon GmbH.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.