Forside / Nyheder / Ny 8-farveprinter til display-, bilindpaknings- og udstillingsmarkedet

Ny 8-farveprinter til display-, bilindpaknings- og udstillingsmarkedet

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Rolands nye VersaEXPRESS RF-640 8 farve eco-solvent printer tilbyder den største farveskala i sin klasse inden for udendørsmedier, siger Roland DG i en pressemeddelelse. Den er en videreudvikling af den populære RF-640 dual CMYK printer, men har udover de fire klassiske farver også en lys sort, rød, grøn og orange blæk til at levere nøjagtige farver, med en imponerende udendørs holdbarhed.

– RF-640 8 farve kan prale med en fremragende evne til at reproducere farver, der normalt er vanskelige at opnå. Den kan gengive op til 99% af Pantone® + Solid Coated perfekt, fortæller Paul Willems, chef for forretningsudvikling og produktledelse Roland DG EMEA og tilføjer, at med disse tilføjelser øges mulighederne for at imødekomme kundernes ønske om præcis gengivelse af varemærkefarver.

Printeren er udviklet til dem, der producerer mærkevarer, POS-displays, bilindpakninger og udstillingsgrafik, og som vil drage nytte af RF-640 8 Color’s ekstraordinære farvemuligheder. Den er desuden velegnet til interiør, kunst og billedgengivelse, hvad enten du leverer til hotelkæder, museer, gallerier, underholdningsrum eller kontorer.

Den nye VersaEXPRESS RF-640 8 Color er drevet af ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP for at øge produktivitet, job og farvehåndtering.
– Vi har lyttet til, hvad der er vigtigt for vores brugere og har udviklet denne innovative løsning for at hjælpe dem med at vokse og udvikle deres forretninger. RF-640 8 Color handler om at gøre vores brugere mere konkurrencedygtige og give dem en mulighed for at differentiere sig i, hvad der er et stadig mere konkurrenceprægett marked, slutter Paul Willems.

Nye features i opdateret RIP

Roland DG frigiver desuden en ny version af ​​Roland VersaWorks 6 RIP og print management software til inkjetprintere og printer/cutters.

For at optimere produktiviteten tilbyder VersaWorks 6 fem udskriftskøer med et ubegrænset antal gemte indstillinger for tilbagevendende job, klienter og medier, så brugerne kan gemme indstillinger for specifikke kundekrav og straks genindlæse tidligere indstillinger for tilbagevendende job.

Til enkel og effektiv omarbejdning af data og korrekt billedgengivelse kan PDF-filer behandles individuelt for at tilføje fx transparens, drop-shadows og andre specielle effekter. En ny brugervenlig farvematch funktion sikrer ensartede farver, når du bruger flere printere af samme model og blækkonfiguration, for at give præcis farvekontrol.

Brugergrænseflade afspejler de nyeste designtendenser og har mere intuitive visuelle ikoner for at forbedre anvendeligheden.

VersaWorks 6 RIP-softwaren vil blive bundlet med en række af Roland DG’s inkjetprintere og printer/cutter-modeller fra begyndelsen af november 2018 og vil være tilgængelig på www.rolanddg.eu fra 30. oktober 2018 som en gratis opgradering til brugere i EMEA-regionen. Tjek med din Roland forhandler om din printer er omfattet programmet.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.