Forside / Nyheder / Medier / Så har vikiallo også fået et kursuscenter

Så har vikiallo også fået et kursuscenter

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Hos vikiallo kalder de deres nye kursuscenter ”vikiallo academy”. Akademiet vil tilbyde en række kurser i grundlæggende foliearbejde og montering, carwrapping, solfilm-montering på biler og planglas, montering af sikkerhedsfilm, instruktion i brugen af dekorationsfolier til interiør og montering af lakbeskyttelse med mere.Det første kursus er allerede gennemført i det nye vikiallo academy. Det var et kursus i carwrapping og de nye lokaler fungerede optimalt til formålet, oplyser Kim Harris fra vikiallo.

Kim Harris, der her demonstrerer en af vikiallos tekstilprintere

Vikiallo academy består af 30 kvm teori-lokale og 70 kmv træningscenter. Der kan være op til ti kursister ad gangen, men for optimal indlæring vil der oftest være maksimum seks kursister og nogen gange kun fire. De fleste kurser vil være fordelt med 30 procent teori og 70 procent hands-on. Nogle kurser kører over én dag, andre over to.

– Vi ser en stigende interesse for at komme på kursus og lære mere. Mange ønsker at kunne arbejde hurtigere med monteringsopgaver samtidig med at kvaliteten er i orden. Nogen ønsker at udvide deres forretningsområde, og andre igen vil gerne have de nyeste tips og tricks til de nye typer materiale, der løbende kommer, fortæller Kim Harris.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.