Forside / Newsletter / Canon har fokus på etiketmarkedet med deres nye Océ LabelStream 4000

Canon har fokus på etiketmarkedet med deres nye Océ LabelStream 4000

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Tilbage i juni måned lancerede Canon deres Océ LabelStream, som deres første professionelle produkt til emballagemarkedet. På Scanpack-messen, der blev afholdt i Göteborg i sidste uge, blev der vist etiketter, der var produceret på LabelStream maskinen. Selve printeren var for stor til at have med.

Eksempler på labels printet på Océ LabelStream 4000

Hans Dalmeijer fra Canon

– Introduktionen af Océ LabelStream 4000 understreger Canons ambitioner på label og emballagemarkedet. Den nye Océ LabeStream 4000  blev vist på Production Printing Business Days i Poing i september for blandt andet nogle af de største grafiske virksomheder og interne trykkerier fra Danmark og har allerede vagt interesse fra det danske marked også, fortæller Hans Dalmeijer fra Canon i Danmark.

Canons Océ LabelStream er baseret på inkjet-teknologi. Løsningen giver mulighed for personaliserede etiketter, som betyder, at den er velegnet til produktion af fx specielle produkter målrettet kundegrupper eller segmenterede grupper, da den er priseffekt i ”short runs”. Baseret på en gennemsnitlig labelstørrelse kan LabelStream producere 480 labels per minut eller 28.800 labels i timen.

Den nye Océ LabelStream 4000

Lanceringen af Océ LabelStream 4000 er en del af Océ udviklingsprogram inden for nye inkjetprintere, som fx Océ VarioPrint i300, som blev lanceret tilbage i 2015 og Océ Colorado 1640 og Océ ProStream 1000 som kom på markedet sidste år.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.