Forside / Nyheder / Medier / Hexis lancerer nyudviklet liner-teknologi, som du kan blive afhængig af

Hexis lancerer nyudviklet liner-teknologi, som du kan blive afhængig af

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Take Heat Easy®– forkortet til THE – er navnet på den nye teknologi. THE190EVO er sammensat af en ny struktureret liner, som er udviklet af Hexis. Virksomhedens R&D-afdeling har integreret et specielt lag for at opnå en maksimal opacitet.

Prægningen er designet, således at folien, der er udviklet til indpakning, er meget nem at arbejde med – selv for begyndere. Og den nye Take Heat Easy®, som er et nyt solventbaseret klæbemiddel, der kombineret med lineren, vil gøre brugerne ”afhængige” af produktet, står der i pressemeddelelsen.

Folien er som nævnt let at arbejde med og velegnet til flere formål som fx fuld indpakning, bildekorationer, interiør-dekorationer, både med mere.

THE190EVO kan anvendes i kombination med flere forskellige laminater: Cast PC190-serien (blank eller mat finish), PVC-fri PC500 laminater (ekstra langvarig UV-beskyttelse, fås blank eller mat) eller strukturerede laminater (kulfiber, træ effekt, glitter, betonfinish mv.).

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.