Forside / Nyheder / Ledelse / Ny mand i spidsen for Esko
Mattias Byström er pr. 1. januar 2019 ny præsident for Esko.

Ny mand i spidsen for Esko

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Mattias Byström er udnævnt til præsident for Esko med virkning fra den 1. januar 2019. Byström afløser Udo Panenka, som forlader virksomheden for at forfølge nye muligheder.

– Vi takker Udo for hans fremragende indsats til Danaher i løbet af de sidste ti år, herunder ledelsen af Esko siden 2015, udtaler Joakim Weidemanis, direktør for Danaher, Eskos moderselskab. Udo opbyggede Eskos forretning, der betjener varemærkeindehavere. Han tilførte koncernen nye muligheder med køb af MediaBeacon og BLUE, og indledte Eskos software migration til software-as-a-service (SaaS).

Mattias Byström medbringer over tyve års generel ledelseserfaring. Senest var han administrerende direktør for FlexLink, en global spiller inden for automatiseringsløsninger med en omsætning på mere end 300 mio. USD. Mattias Byström har tidligere arbejdet i Danaher-koncernen, bl.a. i i det, der var kendt som Danaher Motion.

– Med sin unikke ledelses- og teknologibaggrund er Mattias ideel til at lede Esko nu. Jeg er meget glad for at byde ham velkommen til Danaher og er begejstret for at placere ham i spidsen for denne vigtige forretning, der forenkler emballagens værdikæde, tilføjer Joakim Weidemanis.

Mattias Byström knytter selv følgende kommentar til sin nye stilling:
– Esko har et utroligt potentiale, fordi digitalisering, automatisering og integrationsmuligheder har fået fart i emballageindustrien de seneste år. Det er min prioritet at sikre, at Esko leverer stærkere innovation, som bliver mere og mere værdifuld for vores kunder.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.