Forside / Nyheder / Kommunikation / Print & Medier – nu også i trykt udgave

Print & Medier – nu også i trykt udgave

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

I forbindelse med branchemessen Sign, Print & Pack i Odense sidste år i september udgav vi et specielt messemagasin. Nu er vi så på gaden med endnu et magasin specielt målrettet hele skiltemarkedet og den grafiske branche.

Og vi fortsætter med udgivelse af Print & Medier i trykt udgave. Fra 1. januar sker det i samarbejde med Grakom. Deres magasin, Udkom, ophører i sin nuværende form, og Grakom vil fremover i stedet udgive et mindre medlemsmagasin.

Print & Medier vil derfor udkomme fire gange i løbet af 2019. Glæd dig, der bliver masser af spændende artikler for alle vores læsere af printogmedier.dk og tidligere Udkom.

Hvis du vil sikre dig fremover at modtage Print & Medier-magasinet, så klik her. Det er gratis og kan til enhver tid afmeldes igen.

Og du kan være helt rolig. Vi fortsætter med den ugentlige udgivelse af vores online-nyhedsbreve.

Vil du høre mere om hvordan du bliver sponsor for Print & Medier, så send en mail til ll@lykkeogwinslow.dk eller sw@lykkeogwinslow.dk, så sender vi medieplanerne for både vores onlinemedie og det trykte.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.