Forside / Nyheder / Kommunikation / Bitter sød melankoli …

Bitter sød melankoli …

Det var det udtryk fem unge italienske designere fra Nuova Accademia Belle Arti i Milano ville have frem, da de havde fået til opgave at designe en Munken papirkalender for Arctic Paper.

Hvor mange benytter egentlig en billedkalender af papir i dag, kan man spørge sig selv. Men det trykte medie kan nu noget særligt, når der er gjort lidt ekstra ud af opgaven.

Allerede adresseringen og forsendelsesemballagen, giver dig lyst til at åbne og se nærmere på indholdet. Det opnår blandt andet med deres valg af font i modtageradressen, at du føler dig værdsat. De har sendt en pakke til netop dig. Og billeder og layout i kalenderen er så fint, og udtrykker den bitter søde melankoli – og lidt af den nostalgi alle, der når voksenalderen kan føle.

Det er en kalender, der hvis den ikke skal bruges direkte som kalender, så er en fin coffee table book at have liggende.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.