Forside / Nyheder / Kommunikation / Grafiske design trends for 2019

Grafiske design trends for 2019

Intet står stille. Specielt ikke design. Det der var ”in” i går, kan være ”out” i dag.  Her kommer nogle gæt på hvad trenden næste vil vise. Det er graphic  mama blog-siden, der har set i krystalkuglen. Og det hun så var ”fresh hot and bold”. Nedenfor 12 trends, som graphic mama mener, vi vil opleve i 2019:

Open compositions. 3D: Depth of a new generation. Anti-gravity: Flying & Floating elements. Vivid colors & Dreamy color combos. Metallic effekt: Golder, Silver, iridescent. Fluid & liquid effect. Maxi typography. Outline typegraphy. Text with background. Alternative artRealism + Flat mix. The color of the year 2019.

Vi lader derudover billederne tale for sig selv. De flydende elementer opleves tydeligt. Det samme er gældende for de levende farver og 3D-effekterne. Og så leges der med skriften.

Alle billederne er hentet hos graphic mama.

 

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.