Forside / Nyheder / Marked / 10 år med NIZE equipment
Indehaver og administrerede direktør Lars Nikolajsen demonstrerer en high-end UV-printer fra swissQprint.

10 år med NIZE equipment

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

NIZE equipments historie tog form for 10 år siden omkring et spisebord i privaten i Odder. Lars Nikolajsen havde arbejdet med det grafiske fag i mange år og havde været med til at købe og arbejde med nogle af de første UV-printere, der kom til Danmark. Med en god portion viden om storformatprintere, produktion og fejlløsning, havde han lyst til at starte selv.

En vision om kun at ville sælge high-end udstyr, og hvor det vigtigste er at skabe et solidt samarbejde med kunderne, har gjort at firmaet er vokset med lynets hast. Fra en enkeltmandsvirksomhed til et team på 12 medarbejdere, som har kastet to Gazelle Awards af sig undervejs.

Fra basen i Skanderborg dækker NIZE equipment hele Norden og forhandler printere, cuttere og software. I medarbejderstaben er der over 25 års erfaring fra den grafiske branche, så rådgivning er en fast del af arbejdsdagen. Både til nuværende og kommende kunder.

På spørgsmålet om hvad Lars Nikolajsens er mest stolt af efter de 10 år, svarer han: – At konceptet om at ville skabe det bedste service team og sælge de bedste printere på markedet holder. Vi har hele tiden haft for øje at ville skabe gode samarbejdsrelationer med vores kunder, så vi kunne være med til at udvikle og skabe værdi for deres forretning. Det har betydet, at vi har loyale kunder og stadig har vores allerførste kunde.

Da december måned for alle er en travl måned, fejrer NIZE equipment jubilæet i februar med et internt arrangement.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.