Forside / Nyheder / Marked / René Møgeltoft Søgaard tiltræder hos Digital Group
Ny produktchef hos Digital Group, René Møgeltoft Søgaard.

René Møgeltoft Søgaard tiltræder hos Digital Group

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Digital Group, med hovedkontor i Odense og afdelinger i både Aarhus og Esbjerg, har ansat René Møgeltoft Søgaard som produktchef fra den 1. december 2018. Digital Group er certificeret forhandler af IT-, print- og kopiløsninger fra både Konica Minolta, Xerox og HP, men har flere andre leverandører i deres løsningsportefølje.

René Møgeltoft Søgaards primære opgave bliver at udvikle Digital Groups eksisterende kunder med IT-løsninger som gør hverdagen endnu lettere. Det gælder fx via en Enterprise søgefunktions-software, der kan agere som en intern Google-søgemaskine. Har man fx organiseret sine interne filer med Sharepoint, Exchange eller har man det liggende i mapper på en server, så kan denne software søge og indekserer på omtrent samme måde, som når du søger i Google. Det uanset, om der er tale om billeder, excel-filer, mails m.m. Oven i dette kan lægges et GDPR-modul, så du til enhver tid kan redegøre for, hvad du har liggende på navngivne personer.

Om sit nye job siger, René Møgeltoft Søgaard:
– Jeg ser frem til at arbejde for et firma med mange kunder i forskellige brancher. De har en kæmpe kontaktflade og min opgave bliver, at hjælpe deres eksisterende kunder til at blive endnu bedre. Det skal især ske ved at løse nogle af de udfordringer, som kommer med digitaliseringen.

René kommer med en solid erfaring fra virksomheder som Reprocentret, HC Gruppen, ESKO, Xerox, X&CO og ikke mindst som partner i Impleo.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.