Forside / Nyheder / Marked / Ny hjemmeside og hvidbog til støtte for emballage- og etiketmarkedet

Ny hjemmeside og hvidbog til støtte for emballage- og etiketmarkedet

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Gent Workgroup (GWG) har oprettet en ny hjemmeside og offentliggjort en ny hvidbog med fokus på emballage og etiketproduktion. Dette kommer i kølvandet på meddelelsen om den nye ISO Standard 19593-1 for netop emballage- og etiketmarkedet. Hvidbogen gennemgår tendenserne i markedet, mens hjemmesiden indeholder diskussioner med ledende aktører vedrørende væksten i emballagesektoren og stigningen i specialiserede og unikke applikationer. Der er også en vurdering af udviklingen inden for digitalisering af såvel tryk- som emballeringsprocesserne.

Den nye hvidbog afspejler den løbende indsats for at engagere og samarbejde med eksisterende og nye partnere for at udvikle og vedligeholde processpecifikationer og tilhørende dokumentation for bedste praksis i alle arbejdsgange i mange sektorer. David Zwang, formand for den amerikanske afdeling af GWG, siger: – Denne seneste ISO-standard er et vigtigt skridt på vejen og starten på en ny æra af produktionsautomatisering i emballage- og etiketindustrien.

GWGs dedikerede destinationsside til emballage- og etiketfællesskabet tilbyder 24/7 support, og giver nem adgang til specifikationer plus log-on links til en række webinarer. Siden vil også linke til en række nyttige oplysninger, der indeholder hvidbogen og en række vidnesbyrd fra medlemmer, leverandører og brugere. Det giver også virksomhederne mulighed for at blive involveret og blive medlem af GWG.

Link til ny emballagehjemmeside.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.