Forside / Nyheder / Marked / Mere salg – mindre udvikling

Mere salg – mindre udvikling

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Canon Océ ser ud til at ville skære op til 300 job og reducere sine forsknings- og udviklingsudgifter for at reducere omkostningerne med 10 procent i 2019, ifølge flere hollandske medier.

Det hollandske firma, der blev grundlagt i 1877 og erhvervet af Canon i 2010, søger at forbedre rentabiliteten ved bl.a. at reducere medarbejderstaben, der i dag er på 3.900 mand globalt.
Selskabet begrunder sin beslutning med en langsommere transformation fra offset til inkjet end ventet. Derfor skal fokus nu være mere på salg og mindre på udvikling.

I en pressemeddelelse udtalte Executive Vice President og Chief Operating Officer i Canon Océ Technologies, Minoru Asada, at det vigtigste for virksomheden er “at sikre sin økonomiske sundhed”.

Ifølge De Telegraaf sagde en talsmand for virksomheden, at ledelsen har besluttet at fokusere “lidt mindre på forskning og udvikling” og mere på at sælge de fire store printere, som de har introduceret til det professionelle marked de seneste to år.

Talsmand tilføjede dog, at virksomheden stadig vil forblive “et stort forskningsdrevet selskab” efter nedskæringerne og vil fortsat bruge mere end 100 mio. € på forskning og udvikling.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.