Forside / Nyheder / Ny teknologi baner vejen for inkjet på bestrøget offsetpapir

Ny teknologi baner vejen for inkjet på bestrøget offsetpapir

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

På Hunkeler Innovation Days 2019 introducerer Ricoh en ny teknologi. Mens patentansøgningen bliver færdiggjort, planlægger Ricoh den globale lancering af high-end inkjet printeren Ricoh Pro VC70000.

På verdens største begivenhed for baneprint-specialister vil Ricoh præsentere den nye Pro VC70000 og den nyligt patenterede inkjet tørringsteknologi. Tørringsteknikken skulle give farven en bedre dækning og forhindrer papiret i at bølge. Maskinen udskriver 12.000 ark i timen, med brug af Ricohs egen farve. Farven kan bruges på traditionelle bestrøgne offset-kvaliteter. Sidstnævnte funktionalitet vises ved hjælp af en bred vifte af bestrøgne papirapplikationer til offsettryk, herunder en 225 mm squarefolded og bundet fotobog printet på 150 gram papir, såvel som flyers og brochurer.

For at understøtte en effektiv og strømlinet produktion i både rulle- og arkproduktion, præsenterer Ricoh også de seneste nyheder i deres software portefølje med forbedrede funktionaliteter i både Total Flow, Batch Builder og Process Director.

– Vores platform for cutting-printproduktion vokser hurtigt, og vi ser frem til at vise de besøgende på de Hunkeler Innovation dage i 2019 vores nye innovative Pro VC70000 siger Eef De Ridder, Vice President for kommercielle og industrielle printere hos Ricoh Europa.
– Kombinationen af vores unikke tørringsteknologi og vores nye varianter af farve, understøtter udskrivning på offset medier og åbner dermed en helt ny verden af produktionsmuligheder, slutter han.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.