Forside / Nyheder / Marked / Tre personer i nye job
Christel Juhl Meinhardt, Lars Tornvig og Claus Grundtmann Jensen

Tre personer i nye job

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Et nyt år er startet. For nogle betyder det også nye udfordringer.

Det gælder fx for Christel Juhl Meinhardt, der tidligere har været ansat hos bl.a. Neopost, Konica Minolta og senest Display Graphic Supply. Christel er nu startet som salgskonsulent hos Macrodot.

Lars Tornvig har også skudt det nye år i gang med nye udfordringer. Lars er en erfaren herre inden for skiltebranchen, hvor han blandt andet har været selvstændig med virksomheden SkilteLars og senest var ansat i Lasertryk.dk’s skilteafdeling. Nu er Lars Tornvig ansat som salgsansvarlig hos VandsøLarsen, hvor han skal arbejde med messesystemer og skiltemontage.

Claus Grundtmann Jensen har udskiftet jobbet som salgsdirektør hos OnPrint i Holbæk med et tilsvarende job hos Bording Danmark. Tidligere har Claus Grundtmann Jensen mange års erfaring med arbejdet som salgsdirektør for Intermail, og han har også erfaringer med fra Damgaard Jensen.

Print og Medier ønsker alle tre held og lykke med de nye job.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.