Forside / Nyheder / Marked / Durst og Koenig & Bauer går sammen om udvikling af emballageprinter

Durst og Koenig & Bauer går sammen om udvikling af emballageprinter

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Maskinfabrikanterne Durst og Koenig & Bauer starter sammen et nyt firma for at udvikle digitale produktionssystemer til print på karton og bølgepap.

Dursts administrerende direktør Christoph Gamper.

Målet med det nystartede joint venture er at udvikle fuldt automatiserede produktionslinjer, som vil blive distribueret over hele verden. Ejerandelene i virksomheden fordeles ligeligt mellem Durst og Koenig & Bauer. Fokus er på at udvikle single-pas digital trykning g på pap og bølgepap. I partnerskabet kombineres Durst’s inkjet-teknologi og markedsmæssige tilstedeværelse med maskinteknikkometencerne hos Koenig & Bauer, som med sine 5.700 ansatte er en af verdens største leverandører af trykpresser til bl.a. penge- og sikkerhedstryk samt emballagetrykning.

Det nye joint venture vil have sin base i Tyskland og vil også omfatte service og udvikling af farve. Idéen er også, at virksomheden skal arbejde tæt sammen med hver af de to virksomheders globale netværk.

– Durst og Koenig & Bauer er virkelig et perfekt match, fordi vi, ved at kombinere vores styrker, vil drive digitaliseringen i emballageindustrien, siger Dursts administrerende direktør Christoph Gamper i en pressemeddelelse.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.