Forside / Nyheder / Marked / Enfocus og Avanti effektiviserer sammen de grafiske processer

Enfocus og Avanti effektiviserer sammen de grafiske processer

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Enfocus og Avanti går sammen om at levere integrerede løsninger til den grafiske branche. Partnerskabet er forankret i en integration mellem Enfocus Switch og Avanti Slingshot.

– Avanti er kendt for at øge effektiviteten i et trykkeri, ved at tilvejebringe vigtige data om job, der er til rådighed på hvert produktionsstadium, og Enfocus forbedrer kvaliteten og forarbejdning af jobbet i sig selv. Ved at bruge begge systemer kan kunderne tage deres forretninger til et helt nyt niveau, siger Patrick Bolan Vicedirektør, Avanti Systems.

Den kombinerede løsning automatiserer gentagne opgaver og reducerer antallet af berøringspunkter i forbindelse med modtagelse, sortering, behandling og godkendelse af PDF-filer. Der er ingen brugerkontrolpunkter, og alt manuelt arbejde med at indtaste job- og produktionsoplysninger elimineres fuldstændigt, hvilket frigør medarbejderens tid til mere værdifulde aktiviteter og giver printeroperatører mulighed for at fokusere på deres opgaver, forkorte gennemløbstiden ved at flytte filer med det samme til det rette sted og reducere muligheden for fejl, skriver de to firmaer i en pressemeddelelse.

Kommunikation mellem Avanti Slingshot og Enfocus Switch muliggør fuldt automatiseret workflow fra jobbehandling, produktion og til distribution. Integrationen omfatter også Enfocus PDF Review-modulet, en simpel, men kraftfuld og omkostningseffektiv løsning til gennemgang og godkendelse af native PDF-filer samt PitStop Server til automatisk preflight og korrektion af PDF-filer.

Enfocus og Avanti partnerskabet har allerede modtaget anerkendelse, i form af en Red Hot Technology i PRINT 18 udmærkelse af Association for Print Technologies, som giver anerkendelse for teknologiske ”game-changers”.

– Samarbejdet med Avanti Systems udvider Switch eco-systemet til kunder, der søger at automatisere deres produktions arbejdsgang fra jobindgivelse til levering af trykte produkter. Da manuelle berøringspunkter reduceres, vil arbejdsgange flyde effektivt og pålideligt gennem trykkeriet, hvilket gør kunderne mere produktive, og som de vil se reflekteret på deres bundlinje, siger Wim Fransen, administrerende direktør hos Enfocus.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.